Forhandler / erhverv / privat

Privat kunde? Se forhandlerliste her <Klik her>

Erhvervskunde?

På IMBU kan du få adgang til shoppen og se priserne hvis du bliver oprettet som erhvervskunde. For at blive erhvervskunde skald du have et gyldigt og aktivt CVR nr. Bliv registreret ved at udfylde denne formular <klik her>

Fordelene ved at blive registreret som erhvervskunde er bl.a. at når du er logget ind har du mulighed for at se din pris på produkterne. På mange af produkterne fremgår desuden en mængderabat ved køb af flere enheder. Det er let at bestille online, og vi leverer gerne direkte til din kunde eller byggepladsen. Du kan tilføje referencenummer på hver bestilling, så dine indkøb er lette at bogføre på de rigtige projekter. Den on-line bestilling sikrer hurtig behandling af dine bestillinger og mindsker fejl i udsendelse. Ønsker du et tilbud kan du sende os en mail med link eller varenumre til de produkter du er interesseret i, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi laver 2 versioner. Én med vejledende udsalgspriser, som du kan vise din kunde, og én med dine priser, så du ved præcis hvad du skal betale.

Forhandler?

Har du en butik med udstilling, eller på anden måde videresælger produkterne kan skulle du måske overveje at blive oprettet som forhandler. Start med at lave en erhvervskunde registrering og sæt kryds i “interesseret i at høre mere om oprettelse som forhandler”. Du vil derefter blive kontaktet af en af vores repræsentanter som vil orientere dig om muligheden for at blive forhandler, samt hvilke fordele og muligheder dette giver.